Pätsi pagariäri ja kohvikute juht Heiki Hallik plaanib taastada Porkuni mõisa viinaköögis piiritusetootmise. Porkuni mõisa kordategemist lubas ta Äripäevas 25 aastat tagasi.
“Me teeme nii palju kui vajalik ja nii vähe kui võimalik,” ütles Hallik piiritusetootmise taastamise kohta. Tegemist on käsitööliku tootmisega ehk me ei tee uut Livikot, lisas ta.
Heiki Hallik rääkis piiritusetootmise plaanidest täna Äripäeva raadio hommikuprogrammis. Ta rääkis veel ka sellest, et Pätsi pagariäri müük on kevadest alates kasvanud 30-40% ja ka sellest, miks ta on otsustanud oktoobris toimuvatel valimistel kandideerida EKRE nimekirjas.
Intervjuu viis läbi Aivar Hundimägi.
Foto: Kristjan Ojang
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.