5. september 2017 kell 4:00

Hommikuprogramm. Eetris on Igor Rõtov ja Kristel Härma

Äripäeva hommikuprogrammide saatejuhid (vasakult) Harry Tuul, Meelis Mandel, Priit Jõgi, Aivar Hundimägi ja Igor Rõtov.  Foto: Andres Haabu

Äripäeva raadio hommikuprogrammis olid külas Äripäeva uuriva toimetuse juht Piret Reiljan, riigikogu liige Andres Herkel, Äripäeva arvamustoimetaja Vilja Kiisler ja börsitoimetuse ajakirjanik Liina Laks.

Hommikuprogrammis oli juttu Aserbaidžaani rahapesuskeemist, mida aitasid paljastada Äripäeva ajakirjanikud Piret Reiljan ja Marge Väikenurm. Teemat aitas lahata ka Aserbaidžaani asjatundja Andres Herkel. Liina Laks börsitoimetusest rääkis sellest, mis mõju oli Põhja-Korea tuumakatsetustel börsidele.

Hommikuprogrammi esimene tund

 

Hommikuprogrammi teine tund

Hommikuprogrammi kolmas tund

Hetkel kuum