7. november 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Kelle palgale sobib süüdimõistetu?

Foto: Shutterstock

Uuriva toimetuse ajakirjanikud annavad ülevaate, millised olid kuu huvitavamad lood ja nende telgitagused.

Muude teemade seas kirjeldab ajakirjanik Mari Mets, kuidas käis abilinnapea Mihhail Kõlvartiga Tallinna Sadama eksjuhti Allan Kiili otsimas tema uues töökohas Sõle spordikeskuses ja selgub, milline mulje jäi Kiili tööpostist sõna otses mõttes basseini all. Sõle spordikeskuses on tööl ka rikutud mainega poliitik ehk Tallinna kesklinna endine vanem Alar Nääme, kes mõisteti süüdi linnaraha omastamises. Kui süüdimõistetud inimest erasektorisse tööle ei võeta, siis kas ta sobib maksumaksja raha peale?

Sellekuise saate teemad on ka värsked Paradise Papersi lood, järjest hargnev rahapesupundar Danskes ja miks Versobanki eksjuht Riho Rasmann pidi loobuma kohast börsi juures. Peale selle on saates juttu, mida teeb riik, et takistada siia laste vahendamist ja mis tuli välja mahukast kohtutoimikust.

Stuudios on ajakirjanikud Koit Brinkmann, Mari Mets ja Marge Väikenurm.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt