17 november 2017

Hommikuprogramm. Stuudios Priit Jõgi ja Rivo Sarapik

Äripäeva hommikuprogrammi saatejuhid (vasakult) Harry Tuul, Meelis Mandel, Priit Jõgi, Aivar Hundimägi ja Igor Rõtov.  Foto: Andres Haabu

17. novembri hommikuprogramm annab lisaks värsketele uudistele ka ülevaate Tesla uuest autost, kuidas õppida uus keel kiirelt selgeks ja miks Eesti firma Cleveron Amazonile korvi andis ning uute firmade börsile lisandumisest.

Saate esimeses tunnis kell 7.00-8.00 on külas kiire keeleõppe väljatöötaja ja Äripäeva akadeemia koolitaja Ott Ojamets ning Cleveroni juht Arno Kütt.

Saate teises tunnis - kell 8.00-9.00 - aga on külas Eften Capitali juht Viljar Arakas, kes paljastab saates ühe olulise kinnisvarauudise, ning Tallinna Börsi juht Kaarel Ots, kellega räägime sellest, millal tuleb Tallinna börsile järgmine ettevõte.

Saatejuht on Priit Jõgi ja uudiseid toimetab Rivo Sarapik.

Hetkel kuum