2. detsember 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Äripäeva persoon: Armin Kõomägi

Armin Kõomägi  Foto: Andres Haabu

Kas ettevõtja ja kirjanik või kirjanik ja ettevõtja Armin Kõomägi? Tundub, et tegelikult mõlemat, sest kord on üks tegevus rohkem esiplaanil, kord teine ja lisaks mahub Kõomägi päevakavasse veel palju muid tegevusi.

Esimeses tunnis räägib ettevõtja Armin Kõomägi. Kõigepealt kuuleme, kui aktiivselt on ta praegu ettevõtluses tegev ja kuidas tema ettevõtetel läheb. Milliste ettevõtetega on praegu põnevam, see tähendab, et väljakutseid on rohkem? Millise ettevõtte käekäiguga on Kõomägi kõige rohkem rahul? Ajad on mõnusalt segased, kõik on võimalik.

Seejärel räägib Kõomägi, kuidas ta üldse ettevõtlusesse sattus ja miks ta on otsustanud äripartneritega taanduda ettevõtete juhtimisest. Samuti saab teada, kuidas ta investeerimisega oma esimese õppetunni sai ja millal teenis Kõomägi oma esimese miljoni.

Teises tunnis räägib kirjanik Armin Kõomägi, kes avaldab, kuidas temast sai kirjanik, mismoodi ta on kirjutajana arenenud ja kuidas temast on saanud professionaalne viimistleja. Peale selle selgub, millal võib oodata tema järgmist raamatut ja missugune see olla võiks.

Teise tunni teises pooles saab teada, millega tegeleb Kõomägi lisaks ettevõtlusele ja kirjutamisele. Muu hulgas selgub, et ta on toonud Eestisse täiesti uue spordiala. 

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt