7. märts 2018 kell 10:00

Gaasiautod aitaks vedajatel ellu jääda

Foto: Raul Mee

CNG surugaasiautode kasutamine veonduses aitaks meie autovedajatel kokku hoida nii kütusekulu, kui ADBlue arvelt, samuti vähendaks see veoste ökoloogilist jalajälge, tõdeb "Ärikliendid roolis" saates gaasiautode ekspert, OÜ Gaznet juhataja, Kristjan Relvik.

Eestis ja Skandinaavias sõitvad autovedajad võiksid hakata gaasiveokitele mõtlema juba täna, sest CNG tanklate võrgustik areneb jõudsalt ning juba lähiajal saab Eestis tankida surugaasi umbes 30 tanklas. Samuti on tankimisvõimalused olemas nii Soomes kui Rootsis, lisab Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi Energeetika osakonna ekspert Rein Vaks. Lisaks vahendab saates Genfi autonäituse uusi trende ajakirja Tehnikamaailm peatoimetaja Tõnu Ojala.

Saadet juhib Tõnu Tramm.

Saadet toetab Škoda.

Hetkel kuum