Helir-Valdor Seeder tahab tulumaksu ringi pöörata

08. märts 2018, 11:00
Helir-Valdor Seeder
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180307/BROADCAST/180309747/AR/0/Helir-Valdor-Seeder.jpg

Uus tulumaksuvaba miinimumi arvestamise kord tuleb ära muuta, ütles saates "Kuum tool" valitsusliitu kuuluva ning rahandusministri portfelli eest vastutava Isamaa ja Res Publica Liidu esimees Helir-Valdor Seeder.

Lisaks tulumaksuseaduse muutmisele rääkis Seeder Äripäeva raadiosaates „Kuum tool“ riigi ebaõnnestunud aktsiisipoliitikast, pensioni teise samba ühendamisest kolmanda ehk vabatahtliku pensionikindlustusega, välistööjõule piirangute seadmise vajalikkusest, maksurahust ning IRLi võimalustest aasta pärast toimuvatel riigikogu valimistel. Parteijuhti intervjueerib Aivar Hundimägi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. March 2018, 15:36

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing