31. mai 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Aasta Ehitaja 43-miljonisest ehitushankest

Eesti Ehitusettevõtjate Liidu (EEEL) jõuluseminari raames konkursi “Aasta Ehitaja 2014” võitja valimine Nordic Hotel Forumis. Piltidel võitja Ahto Aruväli auhinnaga.  Foto: Eiko Kink

Kogenud ehitusjuht, AS EG Ehitust juhtiv Ahto Aruväli kõneleb konsortsiumiga võidetud 43-miljonisest Balticconnectori maapealse osa ehitushankest, mille ehitus kestab 18 kuud ning kus peamine töö tehakse ära oma tööjõuga.

Saates tuleb lisaks veel jutuks ka Aruvälju tormiline tõus ehitusvaldkonna tippjuhiks, samuti sellest kuidas ta verinoorena juhtis Rakvere Aqva Spa ehitust ning kui kõrgeks hindab talle Tondiraba Jäähalli ehituse eest omistatud Aasta Ehitaja tiitlit ning samuti ka mida tähendab „Merko kool”.

Saatejuht on Lauri Leet.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt