Olari Taal ettevõtja elukutsest: see on kuradi ennastsalgav töö

Foto: Madis Veltman / Delfi / Ekspress Meedia
Äripäev • 29 september 2018

Esimese asjana pead jõle täpselt mõtlema, kas ikka tahad saada ettevõtjaks, soovitab kogenud suurettevõtja Olari Taal saates "Äriplaani eri" noortele.

"See tähendab esimene kümmekond aastat enesesalgamist, kuni 80tunniseid töönädalaid, stressi ja konflikte partnerite ja alluvatega, mida pead kogu aeg maandama ja mis ei tohi välja paista. Sa pead väga täpselt kõik need asjad läbi mõtlema," rääkis Taal.

Tema sõnul on kõik need mured lahendatavad, kui oled valmis töötama pühendunult ja kuradi ennastsalgavalt. "Tulemus võib olla see, et ühel momendil hakkadki tundma ennast hästi, aga kui sa oled selleks hetkeks ületöötanud, siis võid olla kinnises asutuses koos Napoleonide, Stalinite ja muude vendadega. Kui sa valid ettevõtja tee, siis pead selleks valmis olema," nentis Taal.

Saatejuht on Äripäeva uudistetoimetuse ajakirjanik Allan Rajavee.

Hetkel kuum