Äripäev • 25. oktoober 2018 kell 13:52

Raadiohommikus: suurest toidumessist ja raskest börsilangusest

FoodFest 2014  Foto: Raul Mee

Pole ühtki inimest, kes ei sööks. Toit on kirglik teema ning iga inimese vaated ja eelistused selles valdkonnas on täiesti ise nägu. Neljapäeval algas Tallinnas suur toidumess FoodFest, kus on koos toitlustusvaldkonna suured tegijad meilt ja mujalt. Seal toimuvast räägime FoodFesti peakorraldaja Tiit Sarvega.

Seitsme aasta raskeimat börsilangust, mis ka reedese Äripäeva kaanelugu on, aitab lahata Indrek Mäe börsitoimetusest.

Lisaks veel tähelepanuväärseid sõnumeid laiast maailmast.

Stuudios on Priit Pokk ja Madis Aesma.

11.00–12.00 "Kuum tool". Reedel on saates Reformierakonna esimees Kaja Kallas, kellega räägime Reformierakonna valimisprogrammi majanduspoliitika lubadustest ning ideest kaotada ära sotsiaalmaks. Kaja Kallast küsitleb Aivar Hundimägi.

13.00–14.00 "Sisuturundussaade". Selgub, miks digitrükikoda Librix Print otsustas investeerida uutesse tehnoloogiatesse üle poole miljoni euro, mis on veebipõhine disaini-, tootmis- ja trükikeskkond Wabrix, kuidas kampaaniate ja ürituste planeerimisel tuleb ettevõtetele appi keskkond Circle ja mil moel uue põlvkonna Xerox iGen 5 digitaalse printeri abil saab lahendada tööjõuküsimust. Saate külalised on Alar Vettik (Librix Printi juht ja omanik) ning Kullar Laiapea (ABcom Teeninduse OÜ, Xeroxi esindaja Eestis). Saadet juhib Andres Panksepp.

15.00–16.00 "Ettevõtlusraadio". Investoriteliidu saates tuleb juttu sellest, et tark tööstus ehk neljas tööstusrevolutsioon on terves maailmas hoogu kogumas ning digitaalse tootmise uusi tehnoloogiaid töötatakse välja ja võetakse kasutusele järjest enamates tööstusettevõtetes. Kuidas on targa tööstusega lood Eestis ning mismoodi Tehnopol ja EAS selle arenemisele kaasa aitavad, räägivad Tehnopoli arendusprojektide juht Kadi Villers, äriarenduse osakonna ja IKT valdkonna juht Anu Puusaag ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu osakonna peaspetsialist Rami Morel. Saatejuht on Mart Opmann.

Kuulake raadiot otse SIIT.

Hetkel kuum