Aivar Hundimägi • 26. oktoober 2018 kell 9:06

Tingimused, millest Reformierakond valitsuskõnelustel ei tagane

"Vaadake, mis suurte uute asjadega juhtub – kui käia mingi mõte välja, siis rebitakse sind kohe täiesti tükkideks. Arutada me ka ei või uusi asju," lausus Kaja Kallas saates selle kohta, et uute asjadega lagedale tulemine on nii sisult kui ka ajaliselt keeruline.  Foto: Scanpix

Reformierakonna esimees Kaja Kallas avaldas Äripäeva saates "Kuum tool" tingimused, millest partei pole nõus kevadel koalitsioonikõnelustel loobuma. Lisaks räägib ta sellest, kuidas võiks pensioni teist sammast muuta ning miks tasuks võtta suund sotsiaalmaksu kaotamisele.

Samuti kuuleb saates, kuidas Reformierakonna juht soovitab Eestil hakata Euroopa Liidus maksusüsteemi lihtsustamise eestvedajaks. Näiteks võiks Eesti pakkuda euroliidule välja lahenduse, kuidas vähendada liikmesriikides tegutsevate ettevõtjate bürokraatiat käibemaksu deklareerimisel ja tasumisel.

Saadet juhib Aivar Hundimägi.

Hetkel kuum