• Jaga lugu:

  Tingimused, millest Reformierakond valitsuskõnelustel ei tagane

  "Vaadake, mis suurte uute asjadega juhtub – kui käia mingi mõte välja, siis rebitakse sind kohe täiesti tükkideks. Arutada me ka ei või uusi asju," lausus Kaja Kallas saates selle kohta, et uute asjadega lagedale tulemine on nii sisult kui ka ajaliselt keeruline.Foto: Scanpix

  Reformierakonna esimees Kaja Kallas avaldas Äripäeva saates "Kuum tool" tingimused, millest partei pole nõus kevadel koalitsioonikõnelustel loobuma. Lisaks räägib ta sellest, kuidas võiks pensioni teist sammast muuta ning miks tasuks võtta suund sotsiaalmaksu kaotamisele.

  Samuti kuuleb saates, kuidas Reformierakonna juht soovitab Eestil hakata Euroopa Liidus maksusüsteemi lihtsustamise eestvedajaks. Näiteks võiks Eesti pakkuda euroliidule välja lahenduse, kuidas vähendada liikmesriikides tegutsevate ettevõtjate bürokraatiat käibemaksu deklareerimisel ja tasumisel.
  Saadet juhib Aivar Hundimägi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Viia, Jüri Jõema: vajadus tarkvaraarendajate järele kasvab hüppeliselt
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Euroopa ja Baltikumi turud täna langevad
Euroopa aktsiaturud on täna langemas, ühelt poolt pakkusid kaevandusaktsiate tõus ja head kvartalitulemused turgudele tuge, teisalt muretsevad investorid jätkuvalt inflatsiooni ja intressimäärade tõusu pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on täna langemas, ühelt poolt pakkusid kaevandusaktsiate tõus ja head kvartalitulemused turgudele tuge, teisalt muretsevad investorid jätkuvalt inflatsiooni ja intressimäärade tõusu pärast, vahendab Reuters.
Rootsis jõuab elektritoetus inimesteni elektrifirmade kaudu
Rootsi valitsus sai valmis elektri hinna toetuse, mis sõltub sellest, kui palju majapidamine elektrit tarvitab. Riik maksab toetuse välja elektriarveid väljastavatele energiafirmadele, kirjutab Dagens Industri.
Rootsi valitsus sai valmis elektri hinna toetuse, mis sõltub sellest, kui palju majapidamine elektrit tarvitab. Riik maksab toetuse välja elektriarveid väljastavatele energiafirmadele, kirjutab Dagens Industri.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.