Äripäev • 6. detsember 2018
Jaga lugu:

Eesti õunast vahuveini tee maailma tipprestorani

Jaanihanso OÜ juht Alvar Roosimaa räägib, mis toimub puuvilja, täpsemalt õunakasvatuses ja kuidas kodumaisest õunast valmistatud vahuvein jõuab maailma tipprestoranidesse.   Foto: Hanna Marii Ilves

Äripäeva teemaveeb põllumajandus.ee korraldas konverentsi põllumajanduse Äriplaan, kus said sõna sektori arvamusliidrid, kes rääkisid oma nägemusest sektori tulevikust, peamistest murekohtadest ning oma ettevõtte põhjal järgmise aasta plaanidest.

Iga ettekanne oli omanäoline, hariv ja kindlasti kaasa mõtlema innustav. Esmalt räägib Jaanihanso OÜ juht Alvar Roosimaa sellest, mis toimub puuvilja, täpsemalt õunakasvatuses ja kuidas kodumaisest õunast valmistatud vahuvein jõuab maailma tipprestoranidesse.

Saate teises osas aga võtab seakasvatuse teemadel sõna sektorit läbi ja lõhki tundev Viru Peekon OÜ juht Mati Tuvi.

Saadet toetab Bayer.

Jaga lugu:
Hetkel kuum