Jaga lugu:

Milline oli aasta 2018 teraviljakasvatajale ja piimatootjale?

Metsaküla Piim ASi juht, aasta põllumehe tiitli pälvinud Jaan Metsamaa lahkab piimanduse hetkeolukorda ja prognoosib oma ettevõtte tegemiste kaudu, milline võib tulla 2019. aasta piimatootjale.  Foto: Hanna Marii Ilves

Uue aasta esimeses saates teeme tagasivaate möödunud aasta novembri lõpus toimunud konverentsile Põllumajanduse Äriplaan.

Sõna saavad kõige olulisemate sektorite, piimanduse ja teraviljakasvatuse esindajad. Metsaküla Piim ASi juht, aasta põllumehe tiitli pälvinud Jaan Metsamaa lahkab saate esimeses osas piimanduse hetkeolukorda ja prognoosib oma ettevõtte tegemiste kaudu, milline võib tulla 2019. aasta piimatootjale.

Teises saateosas teeb teraviljakasvatusest kokkuvõtte ning vaatab tulevikku Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja nõukogu esimees, Rabavere Farm OÜ juht Olav Kreen.

Saadet toetab Bayer.

Jaga lugu:
Hetkel kuum