Jaga lugu:

Kas venelane võib kandideerida Eesti presidendiks?

Kas EKRE diskrimineerib inimesi nende rahvuse põhjal? Milline peaks olema Eesti välispoliitiline kuvand ning kuidas tuleb suhelda liitlastega? Need on vaid mõned küsimused, millele tänane "Kuum Tool" vastust otsib.

Tänases saates arutleme selle üle, milline peaks olema Eesti välispoliitiline suund pärast valimisi ning kuidas asetuvad sellesse konteksti Eesti 200 eestlasi ja venelasi eristavad plakatid ja EKRE valimisprogramm, mis ei välista Euroopa Liidu liikmelisuse referendumile panemist. Juttu tuleb ka sellest, kas rahvuse alusel saab takistada kedagi presidendiks kandideerimast.

Stuudios debateerivad endine välisminister ja diplomaat, sotsiaaldemokraatide ridades parlamendi kandideeriv Marina Kaljurand ning väliskomisjoni liige Henn Põlluaas Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast.

Jaga lugu:
Hetkel kuum