Äripäev • 6 veebruar 2019

Kuhu kadusid registrist 3000 uut sõiduautot?

Saates "Autosõbrad eetris" räägitakse nähtusest nimega re-eksport, millega seoses on meie registrist haihtunud üle 3000 uue sõiduauto.  

Seekord on saates "Autosõbrad eetris" lisaks autosõpradest saatejuhtidele Hindrek Männikule ja Tõnu Trammile stuudios Toyota Balticu turunduse divisjoni juht Marek Maide. Räägitakse nähtusest nimega re-eksport, millega seoses on meie registrist haihtunud üle 3000 uue sõiduauto.

Lisaks arutatakse vesinikautode tulevikuperspektiivi, mida kavatseb Toyota peale hakata arvukate Avensise fännidega, kellele uut mudelit enam peale ei tule, valitakse kuu auto ning jagatakse kuulajatele soovitusi auto kasutamisel.

Loe sellest pikemalt teemaveebist logistikauudised.ee.

Kuulake saadet "Autosõbrad eetris" Äripäeva uuest podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum