Äripäev • 22. juuli 2019 kell 13:00

Kuidas teha kunsti mõtlemata eelarve peale?

Rainer Olbri ehk Metsakutsu räägib, kuidas minimaalse rahastusega, kuid kirega tehtud töö võib tulevikus avada uksi.  Foto: Tiit Mõtus

Saade on salvestatud sotsiaalmeedia konverentsil Online.

Teises saatepooles astub üles Rainer Olbri ehk Metsakutsu, kes lisaks muusikukarjäärile on ka loovkollektiivi Hooligan Hamlet asutaja ja reklaamiagentuuri Imagine\TBWA partner. Ta räägib, kuidas minimaalse rahastusega, kuid kirega tehtud töö võib tulevikus avada uksi.

Saadet "Lavajutud" alustavad sotsiaalmeediaturunduse agentuuri Goal asutaja ja loovjuht Marko Saue ning digitaalagentuuri tegevjuht Madis Trei, kes koos Äripäeva ajakirjaniku Allan Rajaveega arutlevad eestikeelse sostsiaalmeedia sisuloome ja turunduse arengust.

Kuulake saadet siit:

Hetkel kuum