Mart Valner • 6. august 2019 kell 11:00

Idufirmad otsivad eelkõige kliente, mitte investoreid

Saates arutavad Smart Load Solutions asutaja Madis Uuemaa, saatejuht Mart Valner ning Plug and Play rohevaldkonna ja energeetika partnerlussuhete juht Silicon Valley kontoris Marit Lyngbaekselle selle üle, millised on suurettevõtete ootused idufirmadele ja mida ootavad idufirmad, kui lähevad ettevõtte ukse taha.  Foto: Äripäev

Rohetehnoloogia saates "Cleantech" arutatakse selle üle, millised on suurettevõtete ootused idufirmadele ja mida ootavad idufirmad, kui lähevad ettevõtte ukse taha.

Juttu tuleb sellest, kelle poole peab pöörduma, et Eesti iduettevõttena saada maailma suurimate firmade piloodiprogrammi, millised on parimad praktikad ja kuidas viidi kaks Austria ettevõtet omavahel kokku Silicon Valleys.

Samuti selgub, kuidas ja miks peaks arendama ettevõtte sees innovatiivsust, kuidas käituvad selles valdkonnas tõelised maailma hiiud ja mida tehakse Eestis.

Neil teemadel räägivad maailma ühe aktiivsema varase faasi idufirmade investeerimisfirma Plug and Play rohevaldkonna ja energeetika partnerlussuhete juht Silicon Valley kontoris Marit Lyngbaek ja Smart Load Solutions asutaja Madis Uuemaa.

Saatejuht on Mart Valner.

Saadet toetavad Sunly OÜ ja MTÜ Cleantech ForEst.

Kuulake saadet siit:

Hetkel kuum