Linda Eensaar • 21. september 2019 kell 5:00

Tarkusest ainult ei piisa, tehke ka midagi sellega

Skeletoni juht Taavi Madiberk.  Foto: Liis Treimann

Jätkame poolelijäänud juttu ettevõtte Skeleton Technologies kaasasutaja ja tegevjuhi Taavi Madiberkiga. Kui juba Dresdenis külas käia, siis jagus juttu kaheks saateks.

Sel korral räägime laiemalt sellest, millisena näib Madiberkile distantsilt Eesti. Olles edukas tehnoloogiatööstur väga innovatiivselt alal, siis mida tuleks tema arvates Eestis teha, et edulood Eestit veelgi laiemalt defineerima hakkaks ning siinne majandus konkurentsivõimeline püsiks.

Siinjuures oskab Madiberk Eestit kõige paremini võrrelda muidugi Saksamaaga, kuid ta mainib ka näiteks Hiinat või teisi Aasia riike. Kas ainult kõrgest rahva haridusest piisab, et olla majanduslikult edukas? Saatejuht on Linda Eensaar.

Kuula saadet siit:

Eelmist episoodi, kus rääkisime sellest, kuidas õnnestus energiatööstuse tulevikutehnoloogiat tootval Skeletonil siseneda Saksa autotööstusesse, milline roll on Skeletonil globaalse soojenemise pidurdamisel ning milline on ettevõtte minevik ja tulevik, saab kuulata aga siit.

Hetkel kuum