Kaisa Gabral • 3. oktoober 2019 kell 10:57
Saated
Ainult tellijale

LaMuu pani jäätisesõbrad osavalt sumisema

LaMuu looja ja juht Rasmus Rask ning üks uutest omanikest Katre Kõvask jäätiseleti ees.  Foto: Liis Treimann

Saates on külas alustavast ettevõttest juba tegijaks kasvanud LaMuu üks omanik ja juht Rasmus Rask, kes räägib, kuidas kõik ikkagi alguse sai.

Kui palju mõjutas ja suunas teda ettevõtlusega alustama pangatöölt kinga saamine? Mida ta sellest õppis ja oma ärisse kaasa noppis? Kuidas LaMuul õnnestus tekitada suminat, mis neile kliente tõi juba enne, kui tooted valmis või turul olid? Kuidas juhtus nii, et ajakirjanikud tahtsid nendega lugusid juba enne, kui nad olemas olid? Lisaks poetab ta ettevõtlusega alustajatele mõned näpunäited, kuidas pildile saada ja seal püsida.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum