Priit Pokk • 14. oktoober 2019 kell 11:12

Riik peaks ettevõtete eeskujul julgemalt katsetama

Maksu- ja tolliameti valdkonnajuht Oscar Õun.  Foto: Andras Kralla

Septembris tuli politsei välja rahunemispeatuse ideega, mille järgi anti kiiruseületajatele valida, kas maksta trahv või maksta ajas ehk peatuda tund aega tee ääres. Maksu- ja tolliamet katsetas kevadel ehitusettevõtete nügimist, kelle puhul oli kahtlus, et makstakse ümbrikupalka.

Maksu- ja tolliameti valdkonnajuht Oscar Õun ja siseministeeriumi innovatsiooninõunik Laura Aaben räägivadki sellest, miks peaks avalik sektor rohkem katsetama, kuidas sealjuures võtta õppust erasektorilt ning mis on selliste katsete puhul võimalused ja ohukohad.

Saadet juhib Priit Pokk.

Kuula saadet siit:

Saadet toetab maksu- ja tolliamet.

Hetkel kuum