Rivo Sarapik • 14. oktoober 2019 kell 11:51

Robin Saluoksa teekond firmaga maailma vallutamisel

eAgronomi asutaja ja juht Robin Saluoks alustas ettevõtja teed õpilasfirmast Kolm Põrsakest, mis pälvis nii Eesti kui ka Euroopa parima tiitli. Ega 23aastaselt muidu juhiks saagi kui ettevõtjana, on ta öelnud.  Foto: Liis Treimann

Seekordses Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" on külas äsja Euroopa parima noore ettevõtte auhinna noppinud ja läinud aastal Eesti parimaks nooreks ettevõtjaks valitud põllumajandust ümber korraldava eAgronomi asutaja ja juht Robin Saluoks.

Temaga tuleb juttu sellest, kuidas ta leiab enda ümber inimesed, kes aitavad tal maailma vallutada, mida on kogenud juhtidel õppida alles karjääri alustavatelt ning kuidas leida ja kasvatada enesekindlust.

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum