Rivo Sarapik • 26 november 2019

Kogu tõde Coop Panga aktsiast

Coop Panga juht Margus Rink.  Foto: Liis Treimann

Kuna 29. novembrini saab märkida Coop Panga aktsiaid, siis toob seekordne Äripäeva Raadio saade "Investor Toomase tund" kuulajateni selle teema erinevad nurgad, et aidata investeerimishuvilisel otsustada, kas märkida või mitte.

Saatest selgub, millised on panga tugevused ja nõrkused, miks investorid aktsiaid märgivad, miks investor Toomas märkimisega kaasa ei lähe, kuidas märkimisest igal juhul tulu lõigata ja miks kiire teenimise soov ei pruugi täituda. Saates saavad sõna investorid Toomas Taube, Jaak Roosaare, Indrek Naur, Joonatan Uusväli ja Äripäeva investor Toomas, Coop Panga juht Margus Rink ning börsiletulekut korraldava LHV analüütik Lauri Lind.

Saates küsivad küsimusi Igor Rõtov, Indrek Mäe, Kaspar Allik, Priit Pokk ja Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum