Priit Pokk • 6 jaanuar 2020

2020. aasta märksõnad: tuumaenergia, Jaapani olümpia ja EXPO

Luminori peaökonomisti Tõnu Palmi sõnul tasuks tänavu hoida teravat pilku Jaapani tegemistel, seda eriti Tokyos toimuva olümpia tõttu. Pildil Jaapani peaminister Shinzo Abe.  Foto: Reuters/Scanpix

"Kuuma tooli" saates vaatasime ette, mida võib oodata tänavuselt aastalt.

Luminori peaökonomist Tõnu Palm ning riigikogu väliskomisjoni aseesimees Marko Mihkelson ennustasid eelmise aasta lõpus, et 2019. aastal annab tooni Hiina ja USA vastasseis. Samuti tegid nad ennustusi veel teisteski välispoliitilistes küsimustes.

Saates "Kuum tool" vaatasid Mihkelson ja Palm tagasi sellele, kuidas ennustused täide läksid ning mis trendid ja teemad hakkavad kujundama 2020. aasta välispoliitikat ja maailmamajandust. Päevateemana otsisime vastust küsimusele, mis võivad olla USA-Iraani konflikti eskaleerumise tagajärjed. Saadet juhtis Priit Pokk.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum