Allan Rajavee • 18. mai kell 5:44
Saated
Ainult tellijale

Aas: lendamine hakkab sõltuma ühest kriteeriumist

Täna lendab Tallinna lennujaamast üheksa lendu, neist neli siseriiklikud. Lennata saab Amsterdami, Helsingisse ja Minski. Lend Kopenhaagenisse on tühistatud.  Foto: Andres Haabu

Täna hommikul lendas taas esimene lennuk Amsterdami ning sel nädalal peaks avanema ka võimalus lennata Kopenhaagenisse. See sõltub majandusministri Taavi Aasa sõnul ühest numbrist: kui palju on aktiivseid koroonajuhtumeid 100 000 elaniku kohta.

Pärat hommikuprogrammi tuligi Taavi Aasalt juba täpsustus, et tänasest ongi lubatud avada lennuliine Eesti ja Taani vahel. "Esmaspäevane lend on küll lennufirma poolt tühistatud, kuid loodan, et lähipäevil saavad esimesed lennukid Kopenhaageni suunal õhku tõusta. Eestis on viiruse levik tänu kõikide pingutustele hetkel kontrolli all, nüüd peame jälgima, et see nii ka jääks," Andis Aas teada.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum