Kristel Härma • 4. juuni kell 9:17
Saated
Ainult tellijale

Üleilmne kriis pani mõtlema investeeringute mõju peale

Investeerimisfirma Limitless kaasasutaja ja juht Marge Maidla  Foto: Andras Kralla

Koroonapandeemia pani inimesed mõistma, miks on vaja teha keskkonnale ja ühiskonnale positiivse mõjuga valikuid ning seda ka investeerimises, räägib Äripäeva raadiosaates „Globaalne pilk“ investeerimisfirma Limitless kaasasutaja ja juht Marge Maidla.

Sellest, kuidas mõõta, kas sinu investeering ka päriselt maailma paremaks muudab või meelitatakse sind ligi tühja turundusjutuga, kuuleb juba saatest lähemalt. Lisaks saab teada, mida arvab mõjuinvesteeringutest investor Raivo Hein ning kas ka tema investeerib suuri probleeme lahendavatesse ettevõtetesse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum