Anu Lill • 23. juuni kell 9:00
Saated
Ainult tellijale

Kuidas oma tuhanded eurod miljoniteks muuta

Riskikapitalist Rain Rannu koos teiste asutajatega teenis mobiilimakselahendusi pakkuva idufirma Fortumo osaluse hiljutise müügiga ameeriklastele 45 miljonit dollarit. Et teha õnnestunud investeeringuid, tuleb teada kuidas leida üles suurt kasvupotentsiaali omav startup.  Foto: Andras Kralla

Iduettevõttesse investeerimisel tuleb enne äri-ideesse süvenemist vaadata hoopis seda, kas tulevase ükssarviku juhil on üldse selliseid omadusi, et ettevõtmisest midagi välja tuleks, selgub värskest Äripäeva Raadio saatest "Investor Toomase tund".

Iduettevõtetesse investeerimisega miljoneid teeninud investorite sõnul on Eesti startuppidel õnnestumise protsent suurem, kui Silicon Valley omadel. Kui investeeringuid on portfellis palju ja vähemalt üks neist kasvab saja, tuhande või isegi kümnetuhande kordseks, oled omadega igal juhul kõvasti plussis, kui mitte miljonär.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum