Rivo Sarapik • 7. detsember 2020 kell 14:17
Saated
Ainult tellijale

Kasumlikuks äriks tuleb hea idee elu kadalipust läbi juhatada

Liisi Tarvo, vräpikohviku Wrap’n’Rolli üks asutajatest, nägi äriideed unes. Sellest sündis oma toidukohtade kett. Mis on ettevõtjaile tähtsaim, sellest rääkis ta saates "Ideest kasumini".  Foto: Liis Treimann

Teeme värskes Äripäeva raadio saates "Ideest kasumini" juttu sellest, kuidas hea idee üksi pole midagi väärt, kuidas ootamatutes olukordades sündinud mõtetest on sündinud ja kasvanud edukad ettevõtted ning kuidas juhtida oma ettevõtet nagu idufirmat – paindlikku ja kiirelt kohanevat ning suunda muutvalt.

Viimase poolaasta saateid kokku võtvas saates kõnelevad investor Ivo Remmelg, vräpikohviku Wrap´n´Roll asutaja Liisi Tarvo, Punch Drinksi üks loojatest Kristjan-Walter Kask ja käsitöödžinni tootja Distilliriumi rajaja Rene Kõrve.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum