Meelis Mandel • 29. detsember 2020 kell 11:04
Saated
Ainult tellijale

Psühholoog inimeste käitumise muutustest: kui ma neid ette teaksin, võiksin idufirmade aktsiaid osta

Käitumisteadlane ja psühholoog Andero Uusberg.  Foto: Margus Ansu, Tartu Postimees / Scanpix

Covid-19 teadusnõukoja värske liikme, käitumisteadlase ja psühholoogi Andero Uusbergi kinnitusel mõjub suuremasse isolatsiooni jäämine inimestele erinevalt ning ka vaimse tervise riskid on alles selginemas.

Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis esitatud küsimusele, milliseid püsivamaid käitumismuutusi koroonaaeg inimestesse jätta võib, vastas Uusberg naljatamisi, et kui ta seda teaks, võiks ta hakata mõningate idufirmade aktsiaid ostma. Käitumisteadlane usub, et silmast silma kohtumised pole kaugeltki möödanik, samas loodab ta ise tartlasena, et õpitud on seda, et koosoleku pärast ei pea Tallinnasse kokku sõitma.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum