Katre Kõvask asub pärast Tallinkist töötamist juhtima uut joogitööstust.
Foto: Liis Treimann
Kõvask rääkis Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis, et uus algus tähendab ka uue tehase ja tootmisliinide tekitamist. Näiteks tootmisesse plaanib ettevõte luua ligikaudu 15 töökohta.
Seni Tallinki frantsiisirestorani Burger Kingi ja Tallinki laevadel toitlustuse eest vastutanud rahvusvahelise kaldakaubanduse juht Katre Kõvask võtab suve lõpus vastu uue väljakutse.
Ärikingituste ekspert Anti Saluneem näeb ärikingituses enamat kui nipsasjakest – see on päris tööriist suhete hoidmisel. “Kui sa kingid kalamehele personaalse landi tema nimega, töötab see paremini kui ükskõik milline üldine joogipudel,” toob ta näite.