• Jaga lugu:

  CyberCube aitab maailma suurimatel kindlustusettevõtetel hallata oma küberriske

  Küberrisk pakub viimase sajandi suurimat võimalust kindlustussektorile.

  Maailmas, kus on miljardeid asjade interneti (IoT) seadmeid, plahvatuslik andmete koguse ja majandussektorite automatiseerimise kasv, hakkab küberrisk ümber kujutama nii riski, majandust kui ka ühiskonda ning seega ka kogu kindlustussektorit.
  CyberCube pakub kindlustussektorile maailma juhtivat küberriskianalüüsi. Tänu valdkonna parimale juurdepääsule andmetele ja multidistsiplinaarsele analüütikale aitab ettevõtte pilvepõhine platvorm kindlustusorganisatsioonidel langetada paremaid küberkindlustusega seotuid otsuseid ning tõhusamalt haldada küberriski koondumist.
  CyberCube'i tooterühma lahenduste loomisel on inseneritalentide arendamine keskse tähtsusega, et aidata lahendada kindlustussektori maailma suurimaid probleemkohti. Artiklis selgitab kvaliteedikontrolli vaneminsener Tatjana Kirotar, mida me teeme, et aidata maailma suurimatel kindlustusettevõtetel hallata oma küberriske ja milline on elu CyberCube'is.
  CyberCube kvaliteedikontrolli vaneminsener Tatjana Kirotar
  Miks otsustasite just siia tööle tulla?
  Minu soov oli leida ettevõte, kus oleksid kaasaegsed lahendused ja tehnoloogiad ning hea kultuuriline sobivus, mistõttu olid minu laual enamasti kiirelt arenevad varases kasvustaadiumis ettevõtted – Eestis on neid palju.
  Kuna mul oli kindlustussektori taust, siis liitumine CyberCube'iga oli suurepärane otsus. Kasuks tulid minu üldised teadmised kindlustusvaldkonnas, mida sai ühendada küberturvalisuse valdkonnaga.
  Ma usun, et küberturvalisuse ja küberkindlustuse tähtsus on viimase paari aastaga tohutult kasvanud ja see areng jätkub. CyberCube püüab selles valdkonnas probleemidele lahendusi leida.
  Millega CyberCube tegeleb?
  CyberCube pakub kindlustussektorile andmepõhist küberriskianalüüsi. Meie tooted suudavad modelleerida realistlike katastroofistsenaariume, aidata tuvastada riskide koondumist portfellis, hinnata küberründest tulenevat finantskahju ning aidata mõista küberturvalisuse profiili. Kõik need funktsioonid aitavad teha kindlustusandjatel ja nende klientidel paremaid otsuseid küberriski osas.
  Milliste projektidega te hetkel tegelete?
  Mina olen kvaliteedikontrolli vaneminsener ja Broking Manager tootearenduse meeskonna Scrum Master. Broking Manager aitab kindlustusvõtjatel teha riskiülekandmise või kindlustuse ostmise otsuseid meie andmeanalüütika põhjal.
  Broking Manager on üks CuberCube'i platvormil asuvatest toodetest. Lisaks Broking Managerile on meie platvormil palju teisi tooteid ja teenuseid, mistõttu teeb meie tiim tihedat koostööd ka teiste meeskondadega, et leida koos ühiseid lahendusi ning koordineerida erinevate toodete väljatulekutsükleid.
  Milliseid probleeme püüab CyberCube lahendada?
  Meie missioon on pakkuda maailma juhtivat küberriskianalüüsi platvormi, mis on üks kõige keerulisemaid ülesandeid, millega globaalne kindlustussektor silmitsi seisab. Õige andmekogumi ja meie pakutava analüüsi abil me anname kindlustusandjatele võimaluse pakkuda oma klientidele tõhusamaid küberriski lahendusi.
  Andmehulga ja asjade interneti seadmete plahvatuslik kasv tähendab, et küberrisk mõjutab kõike, tehes küberkindlustusest kindlustussektori tuleviku.
  Millisena te kirjeldaksite CyberCube'i kultuuri?
  CyberCuberid on tõeliselt mitmekesine, kirglik ja avatud grupp inimesi. Ma ei ole kusagil mujal kohanud sõbralikumaid inimesi, kui CyberCube'is.
  Meie USA kolleegid olid väga toetavad, kui ma neid esmakordselt oma tööreisil San Franciscosse kohtasin. Ma olin ettevõttes esimest kuud ja kuigi ma olin veidi stressis uuest töökohast ja võõrast riigist, siis kõik olid kontoris nii sõbralikud ja võtsid mind väga soojalt vastu. Meil ei ole olnud võimalik pandeemia tõttu reisida ja silmast silma kohtuda, aga ma tunnen endiselt seda positiivselt energiat isegi videokõnede, vestluste ja virtuaalsete sotsiaalsete kokkusaamiste kaudu.
  CyberCube´i suvepäevadel
  Mis on teie arvates inseneride jaoks töökohta vahetades oluline?
  Mina isiklikult arvan, et on tähtis jätkata õppimist. Isiklik areng, vabadus teha tooteid edasi viivaid otsuseid ja võimalus proovida uusi tehnoloogiaid on alati olnud inseneri jaoks tähtsad.
  Samuti on minu meelest oluline kultuuriline sobivus. Sulle peab meeldima sinu töö, sinu kolleegid ja sa pead innustuma laiemast pildist, et oma tööd tulemuslikult ja edukalt teha.
  Viimasel ajal olen ka märganud, et üha rohkem insenere tahab saada osa ettevõtte edukusest – ka mind ahvatlesid CyberCube'i töötajatele pakutav optsiooniprogramm. See tekitab tunde, et sinu töö on oluline ja sa tunned end rohkem motiveerituna, et ületada ettevõtte ootusi, sest nii on ettevõtte edu ka sinu edu.
  Miks peaksid insenerid CyberCube'iga liituma?
  Meie kliendibaas on alates 2020. aastast kolmekordistunud ja selle kasv jätkub, mis näitab meie toodete olulisust. CyberCube tunneb uhkust selle üle, et on ehitamas üles mitmekülgset ja koostööaldist meeskonda, kus on lai valik eriteadmisi, spetsialiseerumist ja kogemusi, et pakkuda maailma juhtivat küberriskianalüüsi. Ettevõte keskendub lõbusa, toetava ja lugupidava keskkonna loomisele, kus prioriteediks on isiklik areng ja kaasamine. Ettevõttel on tõeliselt paindlikud tööviisid, mis võimaldavad töötada ka kodust.
  Kui olete huvitatud globaalse kindlustussektori ees seisvate keeruliste ja oluliste probleemide lahendamisest, siis vaadake meie karjäärilehte aadressil www.cybcube.com/careers
  Jaga lugu:

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA ekspertide kogu hääletas laialdase kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiameti (FDA) ekspertide kogu Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, kuid soovitab seda siiski vanematele ja riskirühmadele, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiameti (FDA) ekspertide kogu Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, kuid soovitab seda siiski vanematele ja riskirühmadele, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.