Äripäev • 16. detsember 2020 kell 15:00
TOP
Ainult tellijale

Võrumaa TOP: istmete valmistaja maandus kuningatroonile

Võrumaa ettevõte ei valmista küll nii uhkeid istmeid, kuid fotol nähtav kuningatroon, kuid firma juhtkond võib tunda head meelt ettevõtte järjepideva kasvu üle. Pilt on illustreeriv.  Foto: Reuters/Scanpix

Tänavuse Võrumaa TOPi parim ettevõte valmistab istmeid, kuid kõige muu kõrval ka näiteks lumesahkasid.

Tänavu avaldatud edetabeli võitis Estelaxe, kelle müügitulu on alates 2016. aastast kasvanud kiirenevas tempos. Kui 2016. aastal oli ettevõtte müügitulu 2,1 miljonit eurot, siis aasta hiljem jõuti 2,6 miljoni euroni, 2018. aastal ulatus müügitulu 3,7 miljonini ja mullune tulemus oli juba 5,2 miljonit eurot. Iga aastaga on ka ettevõtte kasum suurenenud, ulatus 2019. aastal 855 000 euroni.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum