14. november 1995 kell 22:00

Aerometi ootamatu käik

Eesti Aeromet oli seni ühe Eesti suurema turvafirma Akropol G peamine kindlustusala koostööpartner. Äsja toimunud turvamessil esinesid kaks firmat ühise messiboksiga. Eelmise nädala lõpul teatas aga Aerometi esindaja Akropol G-le, et firmade koostöö on lõppenud.

Akropol G peadirektor Erki Aavik lausus, et tema hinnangul on Aeromet jõudsalt arenenud firma ja seetõttu tegi Akropol objektide turvamisel ja kindlustamisel Aerometiga kootööd. Aavik Aerometi eelmisel nädalal tehtud sammu kommenteerida ei soovinud. Äripäeva andmetel on Eesti Aerometi käik tingitud firma senise peadirektori Tõnu Pihlaku lahkumisest, kes on ühtlasi talle kuuluva firma kaudu üks Akropol G omanikke. Pihlak asub tööle Esimese Tervisekindlustuse ASi peadirektorina.

Akropol teeb koostööd veel kindlustusseltsidega Salva ja ASA, ettevalmistusjärgus on koostööleping Tallinna Panga omanduses oleva kindlustusseltsiga Leks.

Akropol G suuraktsionär on Hoiupank, kes esialgu kavatseb luua oma elukindlustusseltsi. «Kui nad hakkavad edaspidi tegelema ka varakindlustusega, siis hakkame koostööd tegema Hoiupangaga,» lausus Erki Aavik.

Hetkel kuum