• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Reklaamifirma leidis Soomest koostööpartneri

  Paide sõnul on agentuuride vahel sõlmitud leping siduv vaid partneri valiku osas. Pärast lepingu jõustumist kohustub Top Media kasutama Soomes vaid Markkinointi Viherjuuri Oy teenuseid, samuti kohustub Soome reklaamifirma tooma oma kliendid Eesti turule ainult Top Media kaudu.
  «Soome partner aitab Top Medial suhelda mitme rahvusvahelise reklaamiala organisatsiooniga ja uudistada Põhjamaade reklaamielu,» märkis Paide. Leping kehtib järgmise aasta lõpuni ja pikeneb automaatselt, kui pooled ei otsusta koostööd katkestada.
  Olavi Paide ei soovinud avalikustada Top Media eelmise aasta käivet ega selle aasta käibe prognoosi. «Firma sai mõõnast üle käesoleva aasta veebruaris-märtsis, praegu läheneb agentuuri kuukäive miljonile kroonile,» sõnas Paide. Top Media aktsionärid on direktori sõnul Soome kapitali osalusega AS Krendora ja eraisikud, suurimad kliendid on Ericsson ja Eestin Linjat.
  Top Media üks omanikke Pasi Ervi ütles, et Markkinointi Viherjuuri Oy kuulub käibe poolest Soome reklaamiagentuuride esikolmikusse. Tema sõnul kuulub kontserni mitu reklaami-, meedia- ja suhtekorralduse alal tegutsevat tütarettevõtet.
  Enne koostöölepingu sõlmimist Top Mediaga tegi Markkinointi Viherjuuri koostööd Eesti reklaamiagentuuriga Artmiks. Tänavu sügisest kuulub Artmiks rahvusvahelisse ketti Ogilvy & Mather.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Investori kogemus: kriisiks valmistumisel võib kaotada palju rohkem
Investor ja riigikogu liige Toomas Kivimägi on pea 25 aasta pikkuse investeerimiskogemusega ning ta on õppinud, et kriisides tuleb säilitada külma närvi ning selleks valmistumisel võib kaotada palju rohkem.
Investor ja riigikogu liige Toomas Kivimägi on pea 25 aasta pikkuse investeerimiskogemusega ning ta on õppinud, et kriisides tuleb säilitada külma närvi ning selleks valmistumisel võib kaotada palju rohkem.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.