• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lihakombinaadi uus pankrotihaldur ei kavatse tingida

  «Kui vaja, võin ettevõtet müüa kasvõi kevadeni, alla kahe miljoni kroonise pakkumuse ei hakka ma kellegagi läbirääkimisi pidama,» ütles Kuut. Tema sõnul ei kavatse ta kaasa minna mängudega, mida ärimaailm mängib, ning kui senised ostusoovijad oma pakkumust ei suurenda, võib ta läbirääkimisi alustada kellegi teisega.
  Äripäeva andmeil pidas eelmine pankrotihaldur Enno Palumets läbirääkimisi Valter Koltsiniga, Pärnu kooperatiiviga Ranna ning Tallinna ärimeestest koosneva huvigrupiga, kelle pakkumused olid alla kahe miljoni krooni.
  Kuudi sõnul tuleks lihatööstuse kompleks ning samal territooriumil asuv ehitusjärgus olev tootmishoone müüa eraldi koos võimsa katlamajaga. Uue hoone tootmispind on Kuudi väitel mitusada ruutmeetrit ning sinna juurde kuulub ka mitu bürooruumi. «Ma arvan, et ei juhtu midagi, kui lihatööstus ostab kütte teiselt ettevõttelt,» märkis ta. «See aitaks aga lammutada Paide linna senise katlamaja monopoolset seisundit.»
  Kauaaegne Rakvere lihakombinaadi direktor Olev Rohumäe, kes osaleb Paide lihakombinaadi erastamises koos Valter Koltsiniga, väitis, et neil on palutud teha pakkumus ning tasuda kohe 20% ostusummast. «Pankrotihaldur ütles meile, et 15. detsembril tehakse teatavaks, kelle pakkumus võitis, ning võitja peab kogu ostusumma tasuma samal päeval,» möönis ta.
  Hele Kuut sõnas, et ta ootab ära 15. detsembriks laekunud pakkumuste tulemused ning kui need ei rahulda, asub ta otsima uusi soovijaid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.