25. veebruar 1996 kell 22:00

MTV pakub Eesti firmale koostööd

Palomets rääkis, et praegu toimib ASi Gefoxx ja MTV koostöö fakside vahetamise tasemel. Tema sõnutsi soovib MTV, et AS Gefoxx hakkaks tegema MTV tellimusel joonisreklaamfilme. «Rahast pole meil veel juttu olnud, kuid ma arvan, et selles osas kokkuleppele jõudmine ei kujune probleemiks,» märkis aktsiaseltsi juht. Tema ütlusel algavad joonisklippide hinnad 35 000 kroonist. Palomets kinnitas, et ASile Gefoxx tähendab koostöö MTVga pigem reklaami maailmas kui head sissetulekuallikat. Palomets kinnitas, et firma toodangu vastu on huvi tundnud mitmed välisfirmad.

«Eestlased ei hinda joonistatud reklaamfilmi, vaid tahavad toodangut, mis vastab tavalisele Euroopa standardile,» märkis Palomets ning lisas, et ASiga Gefoxx keeldus koostööd tegemast nt Tipp TV, kes leidis, et firma vajab veel arenguruumi. «Eurooplastele on meie toodang midagi ennenägematut,» ütles Palomets.

Priit Palomets rääkis, et MTV hakkas Eesti firma vastu huvi tundma pärast seda, kui Eesti Anti-AIDSi assotsiatsioon esitles ASi Gefoxx toodetud reklaamiklippi ülemaailmsel Anti-AIDSi seminaril möödunud aasta lõpus. Pärast seda võttis firmaga ühendust Kreeka televisiooni esindaja, kes soovis näidata ASi Gefoxx AIDSi-vastaseid klippe kohalikus televisioonis. Sealt jäid tööd silma MTV-le, kes otsis AIDSi-vastase temaatikaga klippe, mida võiks näidata MTVs rahvusvahelisel AIDSi vastu võitlemise päeval. «40 Euroopa riigi töö hulgast valiti välja kümme, mille hulka sattusid meiegi klipid,» rääkis Palomets. Ta lisas, et mõnda aega pärast seda, kui firma toodetud reklaami näidati MTVs, võtsidki selle esindajad ühendust ASiga Gefoxx.

Hetkel kuum