17. märts 1996 kell 22:00

Lendajatel kärbiti tiibu

Estonian Airi peadirektor Toomas Peterson üritas möödunud reedel Kuku raadios raadiokuulajatele selgeks teha, et rahvusliku lennukompanii hädad on tingitud Rootsi kapitali osalusega majanduslehe Äripäev ilmumisest.

Veel väitis ta, et Äripäev muutuvat üha kollasemaks ja kollasemaks.

Tõe huvides kinnitame, et Äripäevas viimati Estonian Airi kohta ilmunud materjalid ei ole ajakirjanike luul ega rootslaste kinnimakstud õõnestustöö, nii nagu ei ole riigikontrolli peakontrolör Rein Randma ja härra Toomas Peterson ise Pirita kloostri vaimud.

Kui peadirektor tunneb, et Äripäev on tublisti tema tiibu kärpinud ja lennukaart lühendanud, siis on alati võimalus esitada argumenteeritud vastuväited, nii nagu peab esitama argumente riigilt raha saamiseks. Muidu võib juhtuda, et tuleb ajaviiteks suurte lennulindude asemel kollasest Äripäevast lennukikesi voltima hakata.

Hetkel kuum