7. mai 1996 kell 22:00

EMV töö jätkub viperusteta

«EMV suuremate töös olevate objektide, nagu lennujuhtimiskeskuse, Paljassaare puhastusseadmete ning Mobiiltelefoni büroohoone ehitusprotsessid jätkuvad täiesti normaalselt,» märkis Siitam.

Firma tegevdirektori Enn Vaheri kohuseid täidavad EMV kõik kolm asedirektorit. Firma müügiosakonna juhataja Tiit Pappeli kohuseid täidab osakonna töötaja Ain Nirk ning projektijuhi Vallo Schmidti projektid on ajutiselt üle võtnud Taimo Kikkas.

Siitami sõnul on kõik funktsioonid firmas ajutised. Tema sõnul ei selgu firma uus juht enne paari kuud. «Firma juhatus on seisukohal, et inimene, kes sellele tööle valitakse, ei pruugi olla EMV praegune töötaja,» lisas ta.

Siitami sõnul olid EMV juhatus ja nõukogu eelmisel aastal tehtud tööga rahul. «Kuigi firma majandusnäitajad polnud ülihead, suudeti möödunud aastaga teha suuri muudatusi nii EMV struktuuris kui põhikirjas ning läbi viia firma aktsiate emissioon,» rääkis ta.

Kolme EMV juhtpersooni hukkumisele eelnenud aktsionäride üldkoosolekul tehti kokkuvõtteid 1995. aastast. Firma konsolideeritud käive eelmisel aastal oli 202 miljonit krooni ning bilansimaht 84,2 miljonit krooni.

Möödunud aasta puhaskasum oli EMV-l 7,887 miljonit krooni. Dividendideks jagati 2,884 miljonit krooni, reservkapitali eraldati 2,37 miljonit ning jaotamata kasumit jäi 2,673 miljonit krooni.

Hetkel kuum