9. mai 1996 kell 22:00

Koonderakond lõbustab Eesti äriliidreid

Firmajuhtidele laiali saadetud teates lubavad ürituse korraldajad Aivar Rauam ja Ülo Pärnits, et pärast 1000kroonise osamaksu tasumist on firmajuhil võimalik võtta osa mitmekesisest meelelahutusprogrammist.

Ärimeestel on võimalik kohtuda ka üritusel osalevate Eesti tipp-poliitikutega riigikogust, valitsusest ja ministeeriumitest.

Koonderakonna tegevdirektor Heigo Kaldra ütles, et ürituse eesmärk on viia omavahel kokku erinevaid kodumaiseid äriringkondi, sest ärimehed on hakanud mingil määral grupeeruma.

Kaldra sõnul ei ole ürituse eesmärk raha kogumine vaid majandusnõukoda soovib oma tegevusega teadvustada poliitikutele senisest paremini ettevõtjate probleeme.

Majandusnõukoda on mittetulundusühing ja selleks, et omadega plussi jääda, on enamik üritusi tasulised, rääkis Kaldra. Ta lisas, et majandusnõukoda tekkis küll koonderakonna juurde, kuid praegu käib koonderakonnast eraldumine.

Üritusele kutsutud ASi AboBase Systems peadirektor Kaido Saarma ütles, et kui ta oleks 28. mail Tallinnas, siis ta maksaks küsitud 1000 krooni ära ja sooviks kohtuda peaminister Tiit Vähiga. «Kindlasti ma osaleksin sellel üritusel, sest äkki pakutakse mulle seal mõnda kasulikku tehingut,» sõnas ta.

Hetkel kuum