• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pangakaardi omanikel läheb kontolt raha kaotsi

  Mõni aeg varem oli sarnane juhus olnud helistaja kolleegil, kelle pangakontot oli automaat omaalgatuslikult vähendanud 1000 kr võrra.
  Kuna pangaautomaadi isepäine tegutsemine polnud pangatöötajale üllatus, siis peaksid Visa-kaardi omanikud oma kontol olevate summade suhtes tähelepanelikud olema, soovitas õnnetu Visa- kaardi omanik.
  Ühispanga kaardiarvelduste osakonna juhataja Rando Siiman ütles, et pangaautomaatidega on probleeme olnud. «Sageli on need probleemid mõlemapoolsed, sest alati ei käitu ka kliendid pangaautomaadiga nii, nagu automaat nõuab,» lisas ta.
  Üks kliendipoolseid eksimusi on, et ta ei võta pangaautomaadi väljastatavat rahasummat 15 sekundi jooksul ära. Pärast seda neelab automaat väljastatud raha tagasi. Samas on ta aga juba tehingu fikseerinud ja kontolt raha maha arvanud.
  Teine eksimus on, kui klient üritab automaadilt sooritatud tehingut tõestavat t?ekki liig kiiresti kätte saada. Selline kliendi aktiivsus ei mõju Siimani hinnangul aga automaatidele positiivselt.
  Siiman soovitas kliendil probleemide ja kahtluste korral pöörduda panka. Lihtsalt niisama ei kao raha kuhugi ja kõik tehingud on salvestatud. Kui tekib probleem, siis on see võimalik ka lahendada, kinnitas Siiman.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Saksamaa rikkad liigutavad massiliselt raha Šveitsi
Pühapäeval toimuvatel Saksamaa parlamendivalimistel võivad riigis võimule saada vasakpoolsed. Saksa miljonärid on selle kartuses hakanud oma varasid Šveitsi liigutama, ütlevad pankurid ja maksujuristid, vahendab Reuters.
Pühapäeval toimuvatel Saksamaa parlamendivalimistel võivad riigis võimule saada vasakpoolsed. Saksa miljonärid on selle kartuses hakanud oma varasid Šveitsi liigutama, ütlevad pankurid ja maksujuristid, vahendab Reuters.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.