3. juuni 1996 kell 22:00

Autovedajate võlglaste edetabel mais

Tänase rubriigi nõuandeveerul antakse kliendile soovitus ekspedeerimisfirma valikul uurida eelnevalt tema tausta. Et tegu pole asjatu soovitusega, tõestab maikuu autovedajate võlgnike edetabel. Kaks esi- mest kohta on hõivanud ekspedeerimisfirmad. Tegemist ei ole väikefirmadega, vaid ekspedeerimisturul tuntud tegijatega. ASil Rapid ja ASil Kraptur on ka endal autopark rahvusvaheliste vedude tegemiseks.

Huvitaval kombel on seekordsest Eesti rah-vusvaheliste autovedajate assotsiatsiooni (ERAA) saadetud võlgnike nimekirjast kadunud pankrotistunud Ääsmäe Ärikeskus, kelle hingel oli möödunudkordne suurim võlasumma. ERAAst ei osatud seda põhjendada.

Võrreldes eelmise korraga olid seekord vedajad tunduvalt aktiivsemad, kuna üles anti kokku 83 võlgniku, kelle võlasumma ulatus 3,04 miljoni kroonini.

Hetkel kuum