• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Chrysler nõuab USD kursilangust

  Dollar jätkas eile viimaste päevade tasemel ehk veidi ülalpool 1,53 Saksa marka (12,24 krooni).
  USA autotootja Chrysler on nõudlikus toonis pöördunud Valge Maja poole, et dollari tõus jeeni suhtes lõpetataks, muidu saab USA eksport tõsiselt kannatada. Oleks kursside muutmine nii lihtne...
  Soome marga kurss oli eile kitsas vahemikus veidi all- või ülalpool 2,61 krooni. Helsingi börs langes 0,61%, 2043 punktini. Hansapanga aktsia kurss tõusis Helsingis 37,00 margani, mis vastas 96,57 kroonile. Tehingute maht oli 200 aktsiat.
  Üleeile tugevnud Rootsi kroon andis eile edu käest -- kurss langes 1,832-lt õhtuks 1,820 kroonile. Keskpanga arvates tõuseb krooni kurss oma «õigele» väärtusele. Riksbank on pidevalt püüdnud kujundada arvamust, nagu oleks kroon allahinnatud. Stockholmi börs eile veidi tõusis.
  Moskva oksjonil langes rubla kurss kaks punkti, 5039 RUR/USDni, hilisemal valuutaturul isegi 5048ni. Tänane keskpanga ametlik kurss on 5031 RUR/USD.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Balti börsid taastuvad täna eilsest langusest
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Kuidas me 505 euroga teenisime 14 333 eurot?
Neliteist tuhat kolmsada kolmkümmend kolm eurot genereeritud 505-eurose investeeringuga. Sellise konto puhul on tulu/kulu suhe 28-kordne ehk kui klient investeerib 1 euro, teenib ta tagasi 28 €.
Neliteist tuhat kolmsada kolmkümmend kolm eurot genereeritud 505-eurose investeeringuga. Sellise konto puhul on tulu/kulu suhe 28-kordne ehk kui klient investeerib 1 euro, teenib ta tagasi 28 €.
Lauri Meidla: mu kõige kallima vea teevad investorid sel aastal järele
Investor Lauri Meidla jagas täna investor Toomase konverentsil oma kõige karmimaid investeerimisvigu. Tema sõnul on eksimusi 30-40 ja pihta saamisi kordades vähem. Eelmise aasta kalleim viga aga maksab talle kätte aastaid.
Investor Lauri Meidla jagas täna investor Toomase konverentsil oma kõige karmimaid investeerimisvigu. Tema sõnul on eksimusi 30-40 ja pihta saamisi kordades vähem. Eelmise aasta kalleim viga aga maksab talle kätte aastaid.