13. juuni 1996 kell 22:00

Mazda värskendas Pick-up'i

Mazda täiendas oma väikeveokiseeriat Pick-up uue neljarattaveolise mudeliga.

Mazda Pick-up 2,5 Diesel Cab Plus 4WD GLX jõuab Soome ja eeldatavasti ka Eestisse sügisel.

Lisaks neljarattaveolisele mudelile jõuab tarbijateni ka kaks uuenenud tagarattaveolist mudelit -- 2,5 Diesel STD Cab ja 2,5 Diesel Cab Plus GLX. Kõikide nende autode jõuallikaks on täiesti uus neljasilindriline 2,5-liitrine 12 klapiga diiselmootor, mille suurim võimsus on 86 hobujõudu. Ka väliselt on auto muutunud. Täielikult on uuendatud auto esiosa, ka salongi sisu ja armatuurlaud on uus. Neljarattaveolisel modifikatsioonil on ka jaotuskast, mida rakendatakse liikudes teedeta maastikul või lisaseadmete (lumesahk, teedepuhastushari, liivapuistur jms) kasutamisel. ÄP

Hetkel kuum