2. juuli 1996 kell 22:00

Enim ostetakse Sadolini värve

Äripäev küsitles kümmet ehi-tusmaterjalide kauplust, püüdes välja selgitada, millise firma värve eelistab tarbija kõige enam. Esimesena nimetatud firma teenis kolm, teisena kaks ja kolmandana ühe punkti. Summaarne punktide arv andis koha edetabelis.

Esimesele kohale sattunud Sadolini edu võtmeks peavad mitmed kaupmehed väga tugevat reklaamikampaaniat. Paarikümne firma seas on hästi jaotatud turul on kergem läbi lüüa neil, kes on esil olnud juba pikka aega. Uutel tegijatel on suhteliselt kitsal turul raske end sisse süüa.

Tänu kvaliteeti hindavale tarbijale läheb hästi ka Eesti Värvil ning suhtelise odavuse pärast Hermsealil. VETi värvidega olevat küll kvaliteediprobleeme, kuid hinna poolest valib nii mõnigi ehitaja-remonditegija selle värvi. Edetabeli teise otsa jäävad sissetoodavad värvid, mis küll müüjate hinnangul kodumaistest oluliselt kallimad ei olegi. ÄP

Hetkel kuum