• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Energia töötajaid vähemaks

  Kroon märkis, et inimeste koondamisest saab rääkida siis, kui on selge, mismoodi ettevõtet restruktureeritakse või kuidas läheb Eesti Energia erastamine. «Praegu, mil need asjad konkreetselt selged ei ole, ei saa me ka mingit koondamist planeerida,» lausus Kroon. «Eesti Energia edasise saatuse suhtes käivad ministeeriumi tasandil läbirääkimised. Ei ole ka selge, milline on Eesti Energia näiteks kolme kuu pärast või milline ta siis ei ole.»
  Eesti Energia andmeil oli käesoleva aasta alguses ettevõttes töötajate arv 10 208. Juunis oli töötajaid 9440.
  Kroon selgitas, et töötajate arvu vähenemine esimesel poolaastal ei ole seotud mitte niivõrd koondamisega, vaid Eesti Energia koosseisust on lahkunud mitmed üksused, millest on saanud või saamas omaette firma.
  Kroon nimetas viimati eraldunud Eesti Energia autobaasi ning ehitustrusti.
  Eesti Energia mullune käive oli ligi 2,3 mld krooni. 1994. aasta käive oli aga 1,8 miljonit krooni.
  USA elektrifirma NRG Energy, kes on huvitatud Eesti Energiasse kuni 250 miljoni dollari investeerimisest, on Äripäevale teadaolevalt oma eeluuringutes plaaninud töötajate arvu vähendamist just Eesti Energia peamajas Tallinnas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Change näitas 2021. aastal võimsat kasvu
Funderbeami platvormil kauplev Eesti krüptokauplemisplatvorm Change näitas 2021. aastal tugevat kasvu nii käibes kui ka klientide arvus.
Funderbeami platvormil kauplev Eesti krüptokauplemisplatvorm Change näitas 2021. aastal tugevat kasvu nii käibes kui ka klientide arvus.
President noppis majandusnõuniku keskpangast
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
Starship sai laenu 50 miljonit eurot
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.