• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hillar Viks avas uue büroo

  «Et klient meid kergesti üles leiaks ja tal oleks mugav tulla,» põhjendas Viks uue büroo avamist. Asukoha valiku õnnestumist näitab see, et juba päev enne büroo avamist astus sisse esimene klient, kellele paari tunni jooksul vormistati 100 000kroonise korteri ost. Teine klient astus sisse vahetult pärast avashampust.
  Oma firma käivet ja kasumit polnud Viks nõus avalikustama. Avamisel viibinud ASi Prisma Kinnisvara omanik Annes Kabel ja Martin Kõiv SRV Kinnisvarast nentisid, et üldjuhul ei avalda ükski kinnisvarafirma oma käivet ja kasumit. «Sõber, kes näiteks mõnes teises kinnisvarafirmas töötab, ei avalda isegi oma palka,» märkis Viks lisades, et võrreldes eelmise aastaga tõuseb sel aastal nii firma käive kui kasum.
  Oma turupositsiooni hinnates sõnas Viks, et küllap mahub ta kümne suurema kinnisvarafirma hulka. Ta lisas, et turu suuremate firmade hulka, nagu nt Arco Vara, Eri, Mendelson jt kuulumist ta oma arenguplaanides silmas ei pea. «See eeldaks väliskapitali ja know-how'd,» tähendaks Viksi sõnul suurfirma avamine mitmemiljonilisi investeeringuid.
  Oletuse, et äge konkurents kinnisvaraturul pingestab ka firmadevahelisi suhteid, lükkasid Kõiv ja Kabel ümber. Kabel lisas, et tänu laenuvõimaluste avardumisele on kinnisvaraturg elavnenud. Kabeli sõnul pole aga laenu saamise esmane kriteerium mitte tagatise väärtus, vaid maksujõulisus ja ametialane positsioon.
  Kinnisvaraturu kõige nõutavamaks kaubaks hindas Kabel Tallinna-lähedasi maamaju. Neid soovivad osta kesklinnas juba residentsi omavad üle 40 aasta vanused inimesed.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.