26. august 1996 kell 22:00

Wall Streetil tõuseb tippjuhtide hind

Lisaks ületulekuboonusele sai Alex Mandl miljoni dollari suuruse aastapalga ning 18protsendilise osaluse väärtusega 45 miljonit dollarit oma uues töökohas, telekommunikatsioonifirmas Associated Communications.

Teade sellest, et Mandl asub tegevjuhi kohale, viis aktsia hinna 20 protsendi võrra üles, millega uue juhi osaluse väärtus kasvas ligi 8 miljoni dollari võrra.

Taolised ületulekusummad on Ameerika majanduselus 90ndatel maad võtnud fenomen. Alex Mandli summa ületab neli korda varem viiel miljonil püsinud rekordsumma.

Kolm aastat tagasi meelitati Georg Fisherit lahkuma tippjuhi kohalt Motorolast, et võtta üle Kodaki juhtimine. Talle maksti 5 miljonit dollarit. Samal aastal meelitati Louis Gerstner RJR Nabiscost üle IBMi 4,3 miljoni dollari eest. DI

Hetkel kuum