4. september 1996 kell 22:00

Ofeliale uued juhid

Tõenäoliselt järgmisel nädalal nimetab AS Ofelia ametisse uued inimesed firma peadirektori, finants-, müügi- ja tootmisdirektori kohale, teatas Ofelia praegune juht Tomi Ovaska.

Ovaska rääkis, et kandidaadid Ofelia juhtivkohtadele on välja valitud. «Neljale kohale laekus kokku ca 200 avaldust,» märkis Ovaska. Ta vihjas, et sooviavaldajate hulgas oli konkureerivate alkoholifirmade töötajaid.

70% Soome firmale Primalco OY kuuluva endise ASi Ofelia tegevjuhtkond, eesotsas peadirektori Arno Narroga, lahkus suve algul ametist, pärast seda kui riigi tolliamet süüdistas firmat tollieeskirja järjepidevas rikkumises. Ajutiselt peatas majandusministeeriumi litsentsikomisjon kõigi Ofelia tegevuslitsentside kehtivuse. Peagi suurem osa Ofelia tegevusõigusi taastati, kuid viina ja piirituse ekspordi-impordiga tegelemine on firmal seni keelatud. ÄP

Hetkel kuum