• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Saaremaa õlletehasele otsitakse uut tegevjuhti

  Eelmisel nädalal esitas personaliotsingufirma AS PRO Konsultatsioonid Saare Õlu omanikfirmale Talinvest avaliku otsingu kaudu väljavalitud kahe tegevdirektori kandidaadi nimed, kellest Talinvest valis välja endale sobiva. Talinvesti ja ASi Epeks ühise toiduainetööstuskontserni ASi ETFC Grupp juhatuse aseesimehe Hanno Riismaa sõnul selgus hiljem, et kandidaadi huvi Saare Õlu juhtimise vastu oli juba raugenud ja lepingust ei saanud asja.
  Saare Õlu tegevdirektoriks soovis esimeses voorus saada 40 inimest.
  PRO Konsultatsioonide tegevdirektor Mait Raava tõdes, et ka personaliotsingufirma hinnangul oli sobivaim tegevjuhi kandidaat isik, kes edasisest kandideerimisest loobus. Kuna PRO Konsultatsioonid on sõlminud Talinvestiga nn kallima lepingu, millega konsultatsioonifirma on võtnud endale õige kandidaadi leidmise vastutuse, jätkatakse tegevdirektori otsimist sihtotsinguga.
  Hanno Riismaa sõnul otsib Talinvest ASile Saare Õlu uut tegevdirektorit eesmärgiga parandada ettevõtte toodangu müüki mandri-Eestis. Seni oli ettevõtet ligi 20 aastat juhtinud Valdek Kraus.
  «Me otsime uusi ideid ja tahame ettevõtet edukalt saneerida,» märkis Riismaa.
  Talinvest ostis Saare Õlu eelmise aasta detsembris. Kaheksa kuuga on ettevõttesse investeeritud seitse miljonit krooni, millest ligi neli miljonit on kulunud uute pudelipesemis- ja villimisseadmete ostuks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Karl Märka: lugupeetud minister, teie õigusloome kvoot on täis
Piirame Riigi Teatajas kehtivale seadusandlusele ette nähtud salvestusruumi 3,1 gigabaidiga, kirjutab HOOVI kaasasutaja ja tegevjuht Karl Märka arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Piirame Riigi Teatajas kehtivale seadusandlusele ette nähtud salvestusruumi 3,1 gigabaidiga, kirjutab HOOVI kaasasutaja ja tegevjuht Karl Märka arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Reisifirma Novaturas vahetab juhi välja
Novaturas vahetab välja alates 2019. aastast ettevõtet juhtinud Audronė Keinytė, selgub börsiteatest.
Novaturas vahetab välja alates 2019. aastast ettevõtet juhtinud Audronė Keinytė, selgub börsiteatest.
President noppis majandusnõuniku keskpangast
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
Raadiohommikus: kas Tallinn võõpab kevadel tänavad punaseks?
Sel nädalal täitub Tallinna uuel linnavõimul kaks kuud ametis. Raadiohommiku külaline on detsembrist sotsiaaldemokraatide ridadesse kuuluv abilinnapea Madle Lippus. Uurime linnaruumi lahenduste eest vastutavalt abilinnapealt linnahalli ala tuleviku kohta: kuidas seatakse tasakaalu ärihuvid ja linlase huvid avaliku ruumi suhtes?
Sel nädalal täitub Tallinna uuel linnavõimul kaks kuud ametis. Raadiohommiku külaline on detsembrist sotsiaaldemokraatide ridadesse kuuluv abilinnapea Madle Lippus. Uurime linnaruumi lahenduste eest vastutavalt abilinnapealt linnahalli ala tuleviku kohta: kuidas seatakse tasakaalu ärihuvid ja linlase huvid avaliku ruumi suhtes?