30. oktoober 1996 kell 22:00

Merelaevandus tellis auditi

Ninnas lausus, et Eesti Merelaevanduse audit telliti vastavalt firma nõukogu otsusele kooskõlas erastamisagentuuriga. Coopers & Lybrand teostab käesoleva aasta üheksa kuu auditoorse üle-vaate ning ka 1996. a auditi, lisas Ninnas. Tema sõnul peab ettevõtte 9 kuu auditeeritud ülevaade valmima järgmise aasta jaanuari keskpaiku ja 1996. a audit aprillis.

Ninnase sõnul maksab Eesti Merelaevanduse täielik audit 700 000--1 000 000 kr. Ta rääkis, et Coopers & Lybrand valiti Eesti Merelaevanduse audiitoriks kolm aastat tagasi ja ta on teinud seni kõik firma auditid.

Ninnas rääkis, et Eesti Merelaevanduse juhtkond on huvitatud auditi kiirest valmimisest, sest siis on kõigile erastamisest huvitatutele selge, milline on firma majanduslik seis. Ta ütles, et kuigi firma juhtkonnal on ettevõtte olukord selge, on enne erastamist oluline, et Eesti Merelaevanduse vastu tekiks usaldus. «Audit annab hinnangu ka meie tööle,» lisas ta.

Hetkel kuum