20. november 1996 kell 22:00

Kunda tsemenditehas müüb oma varasid

Ära müüakse Rannapungerja puhkekodu, ehitus- ja suitsutsehhi hooned, Malla sigala ja garaazhid. Reissaare väitel müüb tehas ainult hooneid, mitte nende sisustust. «Sisustuse on hoonete praegused rentnikud juba ära ostnud,» sõnas Reissaar.

Rendilepingutega on seotud kõik hooned peale Rannapungerja puhkekodu, mis on kolm aastat tühjalt seisnud. Selle vastu on Reissaare sõnul huvi tundnud mitu suurt ettevõtet. Puhkekodu alghind on 110 000 krooni.

Reissaar loodab, et hooned ostavad ära praegused rentnikud.

Kunda tehase bilanssi kuulub ka endine pioneerilaager, Kunda veepuhastusjaam ja Malla mõis. Reissaare sõnul on eriti nukras seisus Malla mõis, selle kordategemine läheks maksma 15--20 miljonit krooni. «Paraku ei taha mõisat keegi osta, sest ta on liiga suur,» lisas ta.

Hetkel kuum